شنبه تا پنجشنبه - ساعت 09:00 الی 18:00

rubysa-logo
فروشگاهنمونه‌کارهامقالات
rubysa-logo

بهترین سایت کسب درآمد اینترنتی + معرفی سایت های ایرانی و خارجی معتبر

آخرین بروزرسانی: ۲۸ فروردین ۱۴۰۴

5 / 5 از 1 رای

article banner

این روزها یکی از روش های محبوب درآمدزایی از اینترنت عضویت در سایت های کسب درآمد اینترنتی یا همان فریلنسری است و بسیاری از دانشجویان و حتی افراد با تخصص های مختلف پروژه های دورکاری را از طریق بهترین سایت کسب درآمد اینترنتی دریافت می کنند و با کار پاره وقت و از خانه درآمدزایی می کنند.

آنچه در این مقاله میخوانید...

بهترین سایت های کسب درآمد اینترنتی ایرانی

بهترین سایت های کسب درآمد دلاری

جمع بندی

چنانچه دوست دارید از طریق سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی به درآمد آنلاین برسید، این مقاله از روبیسا را مطالعه کنید و تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. 

بهترین سایت های کسب درآمد اینترنتی ایرانی

بهترین سایت های کسب درآمد اینترنتی ایرانی

با جستجوی ساده در اینترنت می توانید با لیستی از سایت های ایرانی کسب درآمد اینترنتی یا همان فریلنسری آشنا شوید و با عضویت و گرفتن پروژه در آنها به درآمد قابل توجهی دست پیدا کنید. در ادامه به معرفی برخی از بهترین سایت های کسب درآمد آنلاین ایرانی پرداخته ایم:

کسب درآمد از کارنلسر

کسب درآمد اینترنتی از کارنلسر

کارلنسر از جمله سایت های ایرانی برای کسب درآمد اینترنتی است که کارفرماها و افراد فریلنسر با ثبت نام و عضویت در آن می توانند پروژه های خود را ثبت یا پروژه دریافت کنند. به این صورت که کارفرما پروژه و مبلغ پیشنهادی خود را ثبت کرده و فریلنسرها شرایط همکاری خود را بازگو می کنند و پس از توافق و انجام پروژه مبلغ از طریق کارلنسر به فریلنسر واریز می شود. از جمله مهم ترین پروژه هایی که از طریق آن می توان در کارلنسر کسب درآمد داشت می توان به طراحی سایت، ui/ux، تولید محتوا(متنی، ویدئویی، گرافیکی) ، ترجمه و … است. 

کسب درآمد از پونیشا

کسب درآمد اینترنتی از پونیشا

پونیشا به عنوان اولین سایت ایرانی برای کسب درآمد اینترنتی و بهترین سایت کسب درآمد اینترنتی بین کاربران ایرانی شناخته میشود که افراد با تخصص های مختلف با هم ارتباط می گیرند و پروژه های برون سپاری شده را انجام می دهند.  از مهم ترین پروژه های آنلاین سایت پونیشا می توان به طراحی سایت، طراحی وب اپلیکیشن، سئو، طراحی گرافیکی و تولید محتوا اشاره کرد. کاربران براساس میزان پروژه هایی که با موفقیت انجام می دهند با امتیاز و نمونه کار بیشتر به کارفرما نمایش داده می شوند و می توانند درخواست خود را ثبت کنند. 

کسب درآمد از پارسکدرز

کسب درآمد آنلاین از پارسکدرز

پارسکدرز نیز با امکان ثبت نام رایگان به فریلنسرها شرایطی را فراهم کرده که بتوانند با توجه به مهارت یا تخصص خود در یکی از زمینه های توسعه وب، برنامه نویسی موبایل، تولید محتوا و … پروژه ها دریافت و انجام دهند. به طور کلی با توجه به شعار پارسکدرز این سایت بهترین فریلنسرها را برای انجام هر کاری به صورت آنلاین معرفی می کند.

کسب درآمد از دیجی کالا

درآمد اینترنتی از فروشندگی در دیجی کالا

دیجی کالا یکی از دیگر از سایت های ایرانی برای درآمدزایی از اینترنت است که افراد می توانند به عنوان فروشنده در آن ثبت نام کرده و با قراردادن کالاهای خود روی سایت، آن را به فروش برسانند. با توجه به دسته بندی های متنوع محصولاتی روی سایت دیجی کالا می توان آن را بزرگترین پلتفرم ایرانی برای خرید وفروش آنلاین دانست که امکان همکاری در فروش و دریافت پورسانت در ازای هر خرید مشتری، فروش محصولات شخصی تنها با ثبت در دیجی کالا را فراهم کرده است. 

کسب درآمد از راست چین

کسب درآمد از راست چین

وب سایت راست چین به عنوان اولین مرجع رسمی فروش قالب و افزونه سایت ایرانی شناخته می شود که به عنوان فروشگاه اینترنتی ، امکان فروش محصولات طراحی سایت را برای افراد متخصص در این زمینه فراهم کرده هاست. در واقع با عضویت در راست چین می توانید از طرق مختلف نظیر طراحی و فروش قالب، برنامه نویسی افزونه های وردپرسی فارسی به درآمد زایی آنلاین برسید. 

کسب درآمد از ترب

سایت ترب، به عنوان موتور جستجوی خرید مناسب به شمار می رود و بخصوص افرادی که به تازگی فروشگاه آنلاین خود را راه اندازی کرده اند و می خواهند فروش خوبی از محصولات داشته باشند، می توانند محصولات خود را در ترب منتشر کنند. در واقع ترب با جمع آوری محصولات متعدد از فروشگاه های ایرانی به خریداران این امکان را می دهد که در مدت زمان کم محصول مورد نظر خود را با قیمت مناسب پیدا کنند. 

کسب درآمد از آپارات

یکی از بهترین روش کسب درآمد از اینترنت و سریع ترین راه ها؛ برای کسب درآمد از ویدئوهای آموزشی، ضبط و انتشار ویدئوها در آپارات است. در واقع این سایت می تواند منبع کسب درآمد رایگان برای شما باشد و تنها با تولید محتوای ویدئوی و آموزش در زمینه تخصصی خود از جمله برنامه نویسی، گرافیک، آشپزی، گردشگری، تکنولوژی و … به راحتی به درآمد می رسید. البته به این موضوع نیز توجه کنید که ویدئوهای شما باید کاملا محتوای غنی و یونیک داشته باشد. در کنار آموزش ، شما در ازای تبلیغ آپارات روی ویدئویتان سهم خود از این تبلیغ را می گیرید. 

کسب درآمد از سایت های تولید محتوا

امروزه سایت های ایرانی زیادی به منظور تولید محتوا فعالیت می کنند که شامل محتوای متنی، ویدئویی و گرافیکی می شود. با عضویت در این سایت ها نیز شما می توانید منبع درآمدی داشته باشید. به طور مثال از جمله سایت های فعال در زمینه تولید محتوا می توان به آلو کانتنت، تریبون، ویکی محتوا، کارلنسر، رایامارکتینگ اشاره کرد. 

بهترین سایت های کسب درآمد دلاری

امروزه فضای آنلاین بستری را فراهم کرده که همه افراد می توانند با داشتن مهارت و تخصص در زمینه خاص، کسب درآمد اینترنتی و درآمد دلاری از سایت های خارجی را تجربه کنند. بهترین سایت درامد دلاری این امکان را به شما می دهد که با ارائه خدمات به مشتریان از سراسر دنیا، درآمد دلاری داشته باشید. در حال حاضر وب سایت های معتبر خارجی زیادی برای داشتن درآمد دلاری وجود دارد که با شناخت آنها می توانید بازار هدف خود را گسترش داده و درآمد دلاری از ایران را تجربه کنید.

کسب درآمد دلاری از سایت آمازون

درآمد دلاری از آمازون

سایت آمازون، پلتفرم به عنوان بزرگترین فروشگاه اینترنتی دنیا، با مجموعه ای گسترده از خدمات و محصولات بستری را فراهم کرده که می توان به بازار جهانی دست یافت و بدون سرمایه گذاری اولیه نیز کسب درآمد داشت. روش های مختلفی برای کسب درآمد دلاری از آمازون وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:

فروشندگی در آمازون: شما به عنوان فروشنده در پلتفرم آمازون ثبت نام می کنید و محصولات خود را به صورت خرده فروشی با عمده به مشتریان از سراسر دنیا می فروشید. 

همکاری در فروش: در این مورد، شما به عنوان بازاریاب، نقش همکاری در فروش آمازون را دارید و تنها با معرفی محصولات آمازون در سایت، شبکه های اجتماعی یا سایر پلتفرم ها در ازای هر کلیک یا خرید، کمیسیون دریافت می کنید. سود حاصل از همکاری در فروش آمازون در حدود 1 تا 10 درصد خواهد بود.

میزان درآمد از آمازون با توجه به نوع محصول، نحوه قیمت گذاری، استراتژی بازاریابی و ترافیک سایت شما متفاوت است اما به طور میانگین بین 8 تا 25 درصد سود حاصل از فروش را می توانید تجربه کنید. 

سایت های فریلنسری خارجی

یکی از راه های کسب درآمد دلاری، عضویت در سایت های فریلنسری خارجی نظیر upwork، fiverr و … است که لازمه آن داشتن تخصص یا مهارت در زمینه خاص است. در سایت کسب درامد رایگان خارجی upwork می توان پروژه های برنامه نویسی، طراحی و گرافیک، بازاریابی دیجیتال، ترجمه و … را ارائه داد.سایت کسب درامد رایگان خارجی Fiverr نیز یکی دیگر از پلتفرم های محبوب خارجی است که با ارائه خدمات فریلنسری از جمله طراحی وب سایت، سئو، تولید محتوای متنی، برنامه نویسی و بسیاری موارد دیگر می توان مشتریان زیادی را از سراسر دنیا پیدا کرده و در ازای ارائه خدمات دستمزد خود را دریافت کنید. 

کسب درآمد اینترنتی از سایت خارجی Alibaba

کسب درآمد اینترنتی از سایت خارجی Alibaba

دیگر راه کسب درآمد دلاری از سایت خارجی، سایت کسب درامد رایگان دلاری علی بابا است که به عنوان سایت فعال در زمینه  تجارت الکترونیک، محصولات متنوعی را به ارائه می دهد و از طریق دراپ شیپینگ فرصت کسب درآمد اینترنتی را فراهم کرده است. در واقع شما بدون نیاز به انبار محصول یا ارسال آن به مشتری بین فروشنده و خریدار واسطه گری می کنید. روش های کسب درآمد اینترنتی از علی بابا شامل موارد زیر می شود:

فروش در سایت علی بابا: در این روش به عنوان فروشنده در سایت ثبت نام و محصولات خود را به خریداران در سطح بین المللی به فروش می رسانید. 

دراپ شیپینگ: در این روش شما فقط نقش واسطه بین فروشنده و خریدار را بازی می کنید. 

درآمد دلاری از سایت خارجی Etsy

دیگر گزینه ایده آل برای درآمد از سایت های خارجی،سایت کسب درامد رایگان دلاری Etsy است که به عنوان فروشگاه آنلاین محبوب،  محصولات دست ساز هنری را به فروش می رساند. محصولات این سایت شامل جواهرات دست ساز، لوازم دکوری، نقاشی، عکاسی و … است که می توانید با فروش محصولات دست ساز خود در این پلتفرم به درآمد برسید. همچنین فروش محصولات هنری و دیجیتال از جملع طراحی گرافیک نیز درآمد خوبی را برای شما به همراه دارد. 

کسب درآمد از سایت eBay

وب سایت ebay دیگر راه کسب درآمد از سایت های خارجی است که به عنوان مرجع حراج آنلاین و فروشگاه اینترنتی بستری را برای خرید و فروش کالا، لوازم دکوری و عتیقه فراهم می کند. فروش کالاهای نو، دست دوم، لوازم جانبی، دراپ شیپینگ راه های کسب درآمد از ebay هستند و برای لیست کردن محصولات و تراکنش ها از فروشندگان کارمزد دریافت می کند. 

کسب درآمد از YouTube

بدون شک یوتیوب یکی از بهترین سایت های خارجی کسب درآمد برای ایرانیان است که فقط از طریق ویدئو می توانید درآمدزایی کنید. کسب درآمد از یوتیوب نیز به صورت دلاری است و با تبلیغات روی ویدئو و در ازای هر بازدید از تبلیغات به سازنده محتوای ویدئویی درآمدی پرداخت می شود. 

تبلیغات یوتیوب و نمایش آن روی ویدئوهای شما منجر به درآمد دلاری می شود. همچنین می توانید با معرفی خدمات دیگران در ویدئوهای خود و لینک دادن به آن ها به درآمد برسید. دیگر روش درآمد یوتیوب حمایت مالی مخاطبان از طریق پلتفرم های paypal  و … است. در نهایت با برگزاری لایو استریم و گرفتن هدیه از بازدیدکنندگان نیز می توانید درآمد داشته باشید. 

 کسب درآمد از سایت Shutterstock

سایت شاتر استوک (shutterstock) یک سایت خارجی به منظور اشتراک گذاری عکس و ویدئو است که هنرمندان، عکاسان و طراحان می توانند آثار خود را به صورت  آنلاین فروخته و درآمد دلاری را تجربه کنند. مهم ترین راه های کسب درآمد از سایت های خارجی از شاتر استوک شامل فروش عکس، فروش ویدئو، فروش تصاویر استوک، فروش موسیقی است و این پلتفرم در ازای فروش آثار،کارمزد دریافت می کند. 

کسب درآمد اینترنتی از سایت خارجی Udemy

Udemy به عنوان پلتفرم آموزش آنلاین در دنیا، فرصتی مناسب برای اشتراک دانش و مهارت تخصصی و در کنار آن کسب درآمد دلاری را فراهم کرده است. روش های کسب درآمد از udemy شامل تولید و فروش دوره ه های آموزشی، همکاری با مدرسان،  بازاریابی دوره های آموزشی، وبینار، خدمات مشاوره است. 

درآمد دلاری از سایت خارجی Shopify

شاپیفای (Shopify ) پلتفرم خارجی است که این امکان را به کاربران می دهد تا بدون نیاز به دانش طراحی سایت، فروشگاه آنلاین خود را راه اندازی کرده و محصولات خود را به مشتریانشان بفروشند. برای کسب درآمد از شاپیفای ابتدا باید حساب کاربری خود را ایجاد کرده، پلن مد نظر را انتخاب، طراحی فروشگاه اینترنتی را انجام دهید، محصولات خود را افزوده و روش های پرداخت و حمل نقل را نیز به آن اضافه کنید. 

جمع بندی

در این مقاله از روبیسا به بررسی و معرفی بهترین سایت کسب درآمد اینترنتی ایرانی و خارجی پرداختیم. هر یک از این وب‌سایت‌ها با توجه به حوزه فعالیتشان، مزایا و معایب خاص خود را دارند. برای موفقیت در این زمینه، داشتن مهارت و تخصص در حوزه‌هایی مثل ترجمه، طراحی گرافیک، برنامه‌نویسی، سئو و ... ضروری است. همچنین کسب درآمد دلاری برای ایرانیان با چالش‌هایی همراه است، اما با ارتقاء سطح مهارت‌ها و تلاش مستمر، شما نیز می‌توانید با سفارش طراحی سایت در دنیای کسب‌وکار اینترنتی موفق شوید و به درآمدی پایدار دست یابید. 

نویسنده : سمیه حیدری

کارشناس سئو، تولید محتوا و وردپرس. به عنوان عضوی از تیم روبیسا، درباره سئو و طراحی سایت یاد می‌گیرم و می‌نویسم. در این مسیر پرماجرا، گوگل همیشه همراه منه!

سمیه حیدری profile

برای داشتن درآمد اینترنتی به چه چیزهایی نیاز دارم؟

برای شروع کار و کسب درآمد آنلاین نیاز به یک کامپیوتر یا لپ‌تاپ، دسترسی به اینترنت و یک مهارت تخصصی نیاز دارید. مهارت هایی نظیر برنامه نویسی، ترجمه، کپی رایتینگ،طراحی و گرافیک از جمله آنهاست.
 

آیا برای کسب درآمد اینترنتی و دلاری نیاز به مدرک دانشگاهی دارم؟

قطعا داشتن مدرک دانشگاهی مسیر شما برای پیدا کردن کار و کسب درآمد تسهیل می کند. اما امروزه با فریلنسینگ و یا داشتن فروشگاه آنلاین، بدون تحصیلات دانشگاهی و تنها با یک مهارت شما می‌توانید با به کسب درآمد بپردازید.
 

چطور درآمد دلاری را در ایران نقد کنیم؟

برای نقد کردن درآمد دلاری می توانید از صرافی های داخلی، صرافی های ارز دیجیتال بهره مند شوید و دیگر روش نقد کردن دلار و ارز، پرفکت مانی است. 
 

دسته‌بندی مطالب

مقالات مرتبط

13 ایده عالی کسب درآمد اینترنتی بدون سرمایه در سال 1404

13 ایده عالی کسب درآمد اینترنتی بدون سرمایه در سال 1404

19 فروردین 1404

ثبت بازخورد

امتیاز را وارد کنید !!

اولین نفر باشید!

تا به حال بازخوردی ثبت نشده است!